Senaste inläggen

Av matsochmarie - 22 augusti 2010 20:03

Imorgon börjar jag skolan i Stockholm, jag är helt övertygad om att jag inte kommer sova 5 min i natt. Jag är nog mer uppspelt och nervös än ett barn, vem följer med mig och håller handen? Hela eftermiddagen efter uställningen har jag legat och haft jätteont i magen. Det kändes lite tufft att gå från jobbet i torsdags, efter 30 års arbete, nu ta studieledigt. Jag kommer sakna mina arbetskamrater, vi har en otroligt bra stämmning och klimat på min arbetsplats.Det är så jag får tänka, det är min arbetsplats och jag är fortfarande anställd. Självklart var jag tvungen att köpa lite prylar, "kittet" är klart ! Glasögon, kaffe, väska med böcker, (skönt och konka på lagbok).

 Ps, ser ni denna röda väska yra omkring på Stockholm Centralstation, så hjälp "damen" ifråga, till tåget till Norrköping. 


     


......nu till något annat, utställning i Eskilstuna och Norrköping. Trazzel sviker inte sin 5 plats i cchampionklasser, han ÄLSKAR orange färg.


Idag visade Mats lilla "Nike" Rockamore Nike, som nyss blivit veteran, lilla gumman, hon hade fått lite för mycket mat tyckte domaren. Nike skötte sig utmärkt, visade sig som ett vant proffs i ringen.


  


Marie W

ANNONS
Av matsochmarie - 9 augusti 2010 13:06

Ledig dag idag, efter ha arbetat natt. Håller på att lära mig detta med bloggen. Mats gnäller hela tiden på att hemsidan aldrig uppdateras, men nu ska han få lära sig detta med bloggen, då den är mycket enklare att administrera. Jag är så fruktansvärt dålig på att skriva. Mina texter brukar vara så tråkiga att klockorna stannar   . Nu ska jag ut och fixa lite med husbilen inför Askersund i helgen. Idag bjuder jag på en bild på Kizzy i sina glans dagar när hon sprang LureCoursing. Hon var jätteduktig på det.


  

ANNONS
Av matsochmarie - 9 augusti 2010 12:55

Vår husbil är en helintegrerad Pilot Galaxy av årsmodell 2003, vi har haft den i ca 2 år och vi är så nöjda. Innan vi köpte den så var vi inne i massor av husbilar och tittade på olika lösningar, och pratatde med mycket husbilsfolk med stor erfarenher, om vad man ska tänka på och fick massor med bra tips. Vi kände ochså att vi inte vill hålla på att byta upp oss hela tiden, så det var lika bra att ta en stor med en gång.


      

Här är lite bilder på vår bil, och vi är så nöjda.

Presentation


BORDERTERRIEN
C.I.B - LV CH - NO UCH - SE UCH - FIN UCH - SE VCH - Lettisk Vinnare 2010 - Östgötamästare 2008

Rockamore Zinfandel

PODENGO PORTUGUES CERDOSO/PEQUENO

Plushcourt Maestro

Kategorier

Senaste inläggen

Vår gästbok

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se